Gault & Millau 07 - 12 - 2017

PL

"Gault&Millau"- powstał ponad 50 lat temu we Francji, to jeden z najbardziej prestiżowych przewodników po branży gastronomicznej na świecie. Dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata. Każdego roku kilkunastu wykwalifikowanych, anonimowych inspektorów dokładnie ocenia około tysiąca restauracji, z których do przewodnika trafia mniej niż połowa.

Tegoroczna gala wręczenia nagród odbyła się w w Łodzi, a zaproszono na nią 350 szefów kuchni. Restauracja Grape otrzymała 13,5 pkt i została wyróżniona dwiema czapkami!
To dzięki determinacji i pasji tworzymy kuchnię godną tej nagrody. To dla nas wielki zaszczyt móc gościć w takim przewodniku jakim jest Gault & Millau.

Każdego dnia dokładamy wszelkich starań aby to co robimy było czymś niezwykłym i przez Was docenionym.
Cała załoga Grape Hotel & Restaurant dziękuje Wam za miłe słowa, zaufanie i powroty!

ENG

"Gault&Millau"- which was created over 50 years ago is one of the most prestige guides all around the worls.
The guide shows culinary trends in 12 countries. Each year several of qualificated and anonymous inspectors rate about one thousand restaurants and only few of them is described in the guide.
This year's awards gala took place in Łódź adn hosted about 350 Chefs. Grape Restaurant received 13,5 points and was decorated with 2 Caps!
Passion and determination create courses worth this award. It is on honor for us to appear in this class guide.

Each day we try as much as we can to ensure that what we do is something extraordinary and appreciated by you.
Grape Hotel & Restaurat Team thank you for nice words, your trustness and returns!