Zimowe menu degustacyjne 03 - 02 - 2017

Serdecznie zapraszamy na nowe, zimowe menu degustacyjne.

Przygotowane przez Szefa Kuchni, Łukasza Dudzińskiego, menu prezentuje się naprawdę niezwykle. Tej zimy w Grape Restaurant, możemy spróbować troci, kumkwatu, jelenia, a także…diabła morskiego.

Gamę smaków i aromatów uzupełnia menu degustacyjne win opracowane przez Piotra Waryasa.
Wśród nich znajdziemy mi.in. wspaniałe, 16-letnie wino Chateau Pajzos Late Harvest Muskotaly, o wyjątkowo bogatym bukiecie, intensywnym, owocowym aromacie oraz wysokiej kwasowości.

Zimowe menu degustacyjne w Grape Restaurant:

amuse bouche
troć / cytryna / jabłko
wołowina / langustynka
foie gras / kumkwat / kakao
burak / czarna porzeczka / trufla
diabeł morski / kalafior / trufle
mandarynki / yuzu
jeleń / śliwki / topinambur
antrykot / ogony wołowe / smardze
mleko / masło / miód
piernik / śliwki / maślanka

Zapraszamy do rezerwacji!